Visokom poslaniku


Šta je?Jedini argument koji ima da mi uputiš je tvoje suvo lice sa nemirnim borama,koje hoće da kaže kako sam revoltiran tvojim prognozama,pojačao epitete,jasnoću na malo viši nivo i upotrebio po koje "jebeno" uz odgovarajući oblik tvog snishodljivog plana da uništiš i zatreš život,palanački poslaniče,a?To te malo iznerviralo,ne neću ti govoriti o pravima koje imam i da ubijem onoga koji preti životu,jer ti to pravo imaš očigledno i prema onima koji ga brane,pokušavajući da to okarakterišeš kao sasvim dve o.k. strane,suprotne,pa tehnike i modele probodeš tehnikama demokratične osvete,a nisi svestan,koliko si paradoxalan u najednostavnijem šablonu misli.

Ti ćeš moje misli da čitaš,ti ćeš moj korak da tumačiš,gnjido jedna nepismena,ne smeš ni nebo da pogledaš,dok ti ne kažu da će prognoza loša biti,pa se ljudi sjebu,a tebi skoči pritisak pa skopaš ono malo potpisa da ih prebaciš,na neki svoj ugovor,javno mnjenje od tri bliske familije,jedan je imo dobru rakiju,drugi ima super kchjer koju bi mogao da uvališ tajkunu i tako ti položaj bude mnogo dobar,a treća tvoja,patriotska,lepa,svečana familija,puna gneva prema svakome ko nije svečan,ko svečano ne sere,ko svečano ne plače,ko svečano se ne smeje.Šta je potrebno,hoće li ti pomoći nekolko nas da se onako baci sa brda u klisuru,kako bi shvatio da nisi u pravu,šta je dovoljno da shvatiš da sam ja tvoj vladar,a ne ti moj.Kako u tebi da pronikne osećaj,da svako kočenje očiglednog će triput se udariti u glavu tebi,ali šesnaest puta nama,spodobo tranzicijska,kralju jadnika.

Baš me zanima svrha tvoja,baš me interesuje radost tvoja,baš me interesuje zašto sam ja toliki kreten,pa moram tebe da gledam,kako mi život lomiš...Ma znaš šta,slomiće on tebe,kad te povuče u strahotu ako prirodi bude falila jedna liska ona će te prva,slomićeš nogu,i okriviti seljaka što je pokrio rupu,i ako on veze nema sa tim,otkrićeš da se nešta više od tvoje bedne moći urotilo protiv tebe,nemaš ništa,ne kontrolišeš me,a onda će doći tvoji robovi,tražiće nazad svoje glasove,a ti,pijani klipane,idi se saplići od svoj oltar,ako me ne razmeš,ali ne,ne ni tu šansu za moj razum nećeš dobiti,neću te udostojiti,ne,ne,ispao si iz kvalifikacija za dospet u moju glavu,suviše si nizak za moje zenice,ne pripadaju ti one,to nema u zakonu,tu si gotov,smeši ti se otkaz,cesta,glupost vode o kojoj sanjaš da prodaš nama,vijori ti se srebro na vratima,znamo da ti srce kuca kao kod hijene,mater ti opet jebem,a to sam naučio od tvog sina,na kraju rasprave o demokratičnoj učtivosti,dok sam priželjkivao kraj njegova dva slova...Tragedija je naša što smo dopustili da seješ puke mehure tišine i represije,ali verujem da ćeš žrtva,biti jedini ti!

Leave a comment

thx a lot...ma bre,gleda ME POPREKO kad pozelim sasjechi pogledom bilo shta u mom vidokrugu,kao da hoche da kaze ,sinko nemash papir za to,i nemash broj fakture za takvu delatnost... vatra i grom na tebe,plodu glupila i lepila fasadne olupine budji...


bx228, idi covece... noge mi se odsekose. ovo ja zovem uredno kanalisan gnev. :) amen!


Hah,da,da,ma nije opravdanje svakako... :) A i mislim da sam bio isuvishe blag... :)


Ma koje gramaticke greske kad ovako pobesnis. Ja ne bi stavila ni zarez ni tacku,samo znakove uzvika i velika slova u znak vikanja i besa!


yeah,ali to smo nauchili od sina njegovog,i ti i ja,i svi...kontash ? zahvaljujem inache domachice na jako prijatnoj podrschi :)


ako se izbace psovke, potpisujem svaku reč, zapetu i tačku. čak i gramatičke greške.
Prijatno!
Dodaj komentar

Zapamti me